Persoonlijke hygiëne
Wij proberen een zo goed mogelijke hygiëne te hanteren waarbij we onze handen wassen met warm water, zeep en afdrogen met papieren tissues.
Wij vragen u met klem om ons deze mogelijkheid ook te bieden bij het binnengaan van uw werkplek.

Indien u een reparatie of bestelling wil halen of brengen, gelieve daarvoor een afspraak te maken zodat wij het aantal gelijktijdige bezoekers zo goed als mogelijk kunnen verspreiden.

Heeft u een afspraak, dan verzoeken wij u uw handen bij binnenkomst te desinfecteren en om een mondkapje te dragen.
Advies en ondersteuning verlenen wij u uitsluitend telefonisch- of per mail. Wilt u uw reparatie aanmelden, dan kan dit eenvoudig op uw computer of telefoon via: www.sf-ict.nl/reparatie

Wilt u een terugbelverzoek achterlaten voor advies of ondersteuning, dan kan dat eenvoudig op uw computer of telefoon via: www.sf-ict.nl/terugbelverzoek

Ook kunt u ons uiteraard bellen op nummer 088-594 0099. Middels deze opties hopen wij u zo veel mogelijk zonder direct contact van dienst te kunnen zijn en rekenen daarbij op uw begrip.

Periodieke controles
De door ons op locatie uitgevoerde periodieke worden uitgesteld tot nader order. Wel helpen wij u graag met het uitvoeren van deze controle via hulp-op-afstand.

Afspraken & leveringen
Eventuele klantcontactsituaties worden zo veel mogelijk vermeden, waarbij wij actief aansturen op remote- en telefonische support.
Dit geldt ook voor afspraken op locatie: Is er een afspraak op locatie nodig voor het verhelpen van een storing of het uitvoeren van een noodzakelijke levering dan wordt dit geëvalueerd met de directie.

Is een afspraak op locatie te vermijden of redelijkerwijs uit te stellen dan geniet dat de voorkeur.
Waar nodig zullen deze maatregelen aangepast worden. Wij hopen op- en danken u voor uw begrip.

Sjors van de Meulenreek
Directeur
SF-ICT B.V.